Propolicium

Propolicium

propolicium

Propolicium este un tratament preparat din propolis, pulberi de plante si alte produse apicole (in total 39 de ingrediente) care ajuta in vindecarea mai multor afectiuni: cistite, fibrom uterin, metrite ulcerate de col ulterin, anexite, uter varicos, micoze gentitale (candida, colibaciloza, trichomonas etc)
Efectele benefice se constata si in tratarea hemoroizilor,prostatitei,fisurilor anale, adenomului de prostata si alte boli ale rectului.
Este recomandat ca un tratament sa se repete de cel putin doua ori si sa fie insotit de un control la medic inainte de inceperea lui si dupa pentru a vedea evolutia vindecarii. Ingredientele acestui produs au un caracter bland, fara efecte adverse insa este interzisa folosirea lor de catre persoanele alergice la propolis si la produsele apicole.
Leacul care vindeca bololie anale si uroginecologice a fost creat de profesoara Valentina Liciu din Bucuresti. Din pacate terapeuta apreciata de foarte multi pacienti s-a stins din viata si dupa o perioada de timp preparatele ei imbogatite au fost date spre folosinta celor interesati de catre nepotul sau care ucenicise pe langa ea din anii copilariei „Bunica mea in anul 1988 a preparat primele ovule dupa o reteta data de catre d-l Ilie Neagu din Botosani si le-a dat unor prietene cu probleme ginecologice care s-au vindecat si au dat tratamentul si altor femei. In anul 2000 a urmat interviul dat de bunaica mea in ziarul „Formula AS” si de atunci au inceput comenzile si ucenicia mea. Ii macinam plantele pana deveneau pulbere si omogenizam la „rece” acele compozitii tari si lipicioase. Marturie pentru eficienta tratamentului stau scrisorile venite de la pacienti vindecati care nu conteneau cu multumirile la adresa bunicii mele si care recomandau tratamentul ca fiind miraculos.
Inainte de orice interventie chirulgicala este recomandat acest tratament Propolicium acum ma simt multumit cand primesc confirmari de la pacientii care au utilizat acest tratament”.Rezultatele bune nu au intarziat sa apara in special in tratarea afectiunilor ginecologice feminine: fibroane uterine, chisturi ovariene, cistite, anexite, uter varicos, metrite de col uterin, ulceratii, micoze vaginale (trichomonas, candida, colibaciloza).
Reteta imbunatatita a produsului contine plante cu efecte terapeutice uro-rectale, astfel in cat poate trata si prostatite, adenomul de prostata, hemoroizii, fisurile anale si afectiuni rectale.

CUM SE UTILIZEAZA TRATAMENTUL PROPOLICIUM?
Acest tratament consta in 21 de supozitoare sau ovule preparate din 39 de ingrediente si cel mai bun antibiotic natural propolisul.
In perioada tratamentului Propolicium este obligatoriu sa se pastreze o igiena locala riguroasa, dureaza 21 de zile si trebui urmat de maxim 3 ori cu pauze de 3-5 zile intre serii.
Bolanvii trebuie sa faca bai calde de sezut cu plante medicinale pentru ca principiile active din compozitia ovulelor sau supozitoarelor sa fie mai bine absorvite. Daca nu au posibilitatea acestui lucru, in fiecare seara trebuie sa faca o baie calda inainte de introducerea ovulului sau supozitorului. Pacientul nu trebuie sa se stearga dupa baie este deajuns sa se infasoare intr-un halat de baie, sa stea la caldura in pat trei sferturi de ora pentru ca tratamentul sa actioneze. De mentionat ca tratamentul cu ovule in perioada menstruala se intrerupe. Ovulele se introduc in vagin trecute prin crema de galbenele. La bolnavele cu chis ovarian sau fibrom uterin se recomanda trtament compus din ovule si supozitoare astfel in cat pe zona afectata se actioneaza intravaginal si rectal si vindecarea este mai rapida, o parte din formatiune (chis sau fibrom) se resoarbe, iar cealalta se elimina. Daca pacienta sufera de o boala cu transmitere sexuala, se recomanda ca ambii parteneri sa urmeze tratamentul timp in care activitatea sexuala este interzisa. Pe durata tratamentului Propolicium este interzis consumul de alcol, muraturi si condimente. Se recomanda consultul medical inainte de inceperea tratamentului si dupa pentru a urmarii vindecarea.

Numele si Prenumele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de livrare (obligatoriu)

Diagnostic:

Comanda dumneavoastra:

Produsul comandat: Tratament Propolicium alifieTratament Propolicium ovuleTratament Propolicium supozitoareTratament Propolicium ForteTinctura de propolis

Numar serii tratament:

captcha
Completeaza caracterele de mai sus: