Tinctura de propolis

Tinctura de propolis – 30 ml

Despre:

Propolisul este preluat de albine si apoi folosit la etansarea stupilor.Tinctura de propolis este facuta de albinele care amesteca saliva , ceara de albine si seva colectata de la copaci si plante.Propolisul de albine este alcatuit din atati de multi compusi si are multe propietati benefice pentru nutritia umana si tratarea conditiilor.Tinctura de propolis este una dintre cele mai vechi forme in care poate fi gasit propolisul de albine.Vechimea se datoreaza numeroaselor sale sale utilizari sub diverse forme pentru vindecarea diferitelor boli.

Tinctura de propolis

Beneficii:

Iata care sunt beneficiile oferite de tinctura de propolis:

– Rol antiinflamant – Cercetatorii au descoperit ca propolisul poate fi folosit ca agent anti-inflamator atunci cand este utilizat topic sau ingerat,datorita faptului ca propolisul este un anti-inflamator ,care il face deasemenea util in cazul infectiilor respiratorii si reduce orice inflamatie care poate ingreuna respiratia.

– Rol antibacterian – Dovedit in lupta impotriva bacteriilor, propolisul este de asemenea eficace in curatarea ranilor si a preveni infectia si a ajuta in lupta infectiilor respiratorii,asa cum este precizat anterior.

– Rezultate antivirale – Numeroase studii au arata ca propolisul poate distruge anumite virsusuri, inclusiv cu tipul de virus herpes simplex 2. Tinctura de propolis poate fi utila in combaterea unui focar de herpes.

– Beneficii pentru femei – Tinctura de propolis poate fi utilizata de catre femeile care sufera de anumite conditii hormonale sau sangerari. Poate fi de ajutor pentru femeile care sufera de sindromul premenstrual si femeile care sunt asaltate de bufeurile neplacute in timpul menopauzei. Peste aceste beneficii importante pentru femei, propolisul de albine a aratat efecte pozitive  in cazul femeilor care sufereau de diverse tipuri de sangerari si infertilitate.

– Sanatate si Frumusete – Aceasta tinctura de propolis este ideala in industria de infrumusetare. Cele mai multe rezultate s-au aratat la femeile si barbatii care au utilizat produse apicole pentru mentinerea frumusetii.

Pret : 130 lei – 30 ml

Numele si Prenumele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de livrare (obligatoriu)

Diagnostic:

Comanda dumneavoastra:

Produsul comandat: Tratament Propolicium alifieTratament Propolicium ovuleTratament Propolicium supozitoareTratament Propolicium ForteTinctura de propolis

Numar serii tratament:

captcha
Completeaza caracterele de mai sus: